Zlatans parfym Myth Bloom

Jag är verkligen ingen stor-shoppare när jag är på resor. Det har jag aldrig varit. Så när jag var i Stockholm så shoppade jag faktiskt inte mycket alls. Vi var in på Panduro och jag köpte lite klistermärken, men that’s it. Jag TROR alltid att den här gången blir det nog att shoppa lös. Nu var jag ju dessutom med vänner, inte med Mikael, så då tänkte jag att jag nog säkert kommer att shoppa. Men icket…

När vi kom till Arlanda så hade vi inte så mycket tid på oss, men Anneli ville in på Taxfree och handla till sina döttrar så vi gick förbi där. Och där, där hittade Anneli en parfym som doftade helt underbart. Zlatans parfym Myth Bloom… Jag tyckte också om den, men hade ingen tanke på att köpa den.

Vi gick in på ett ställe och beställde varma mackor och då bestämde jag att om jag skulle hinna in på Taxfree och köpa den och fortfarande hinna med planet, då skulle jag köpa den.

Sagt och gjort, efter uppätna mackor så kollade jag in kön… Det fanns ingen kö. Beslutet var fattat och parfymen inhandlades. Jag köpte den för 439 kronor (på hans hemsida, och även Åhléns, kostar den 549 kr) så jag tyckte jag gjorde ett klipp. 🙂

Jag gillar inte söta tunga parfymer utan vill ha en fräsch doft. Det har den här. Den är blommig, men ändå fräsch. Helt underbar. <3

Så här står det om parfymen på hemsidan

MYTH BLOOM för henne är en mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommarängen. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup.
Alla råmaterial i doften MYTH BLOOM är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.

Doftnoter:
Toppnot: sommarklöver och vildros.
Hjärtnot: Mynta och äppelblom.
Basnot: Cederträ och blonda skandinaviska träslag.

Jag kan verkligen rekommendera denna. Antingen till er själva, eller kanske som en gåva/julklapp till någon i er närhet. 🙂

🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.