Vilken dag!!!

Min arbetsdag började med att jag några minuter innan 7.30 fick ett mail från våra externa leverantörer där de frågade om det var problem med Callme (det återuppringningssystem som Region Norrbotten använder). Jag testringde och insåg att det inte fungerade…

Då mailade jag min kontaktperson på Länsteknik och frågade om det var problem. Hennes mycket korta svar på mailet, som varken hade ett hej eller hej då i sig, bestod endast av orden ja. Då förstod jag allvaret och h-vetet var igång.

Jag ska väl inte säga h-vete, men det blev verkligen en strulig dag för telefonisterna och alla inblandade. Man hör många som klagar över att Region Norrbotten än en gång har problem, och ja… Det stämmer ju, men denna gång var det inte regionens fel, utan felet låg hos vår leverantör och hela Sverige hade problem. Och problemet höll på ända fram till 15.30.

En sak är säker, det är sådan här gång man inser att telefonisterna på Regionväxeln gör ett JÄKLIGT bra jobb och sköter sig proffisigt och klarar verkligen att hantera situationer som dessa. Härligt!

Nu när jag kommit hem så har jag duschat och krupit in i myskläder och tänker bara tillbringa kvällen med att kolla på roliga saker på YouTube.

Jag hoppas ni har haft en bra dag och kanske ännu bättre kväll.

KRAM<3

Jag går in i ett hippi-mood nu ikväll 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.