Valter & Fia, stupränna, Pinchos, stol

Hej på er! Jag har inte riktigt hunnit med att blogga den här veckan. Det har varit full rulle, men bara med roliga saker. Ja, inte bara… Men i stort sett. Jag tänkte göra ett fotoinlägg den här gången så håll till goda med alla foton och tillhörande text här nedan. 🙂

På måndagen blev det lite hastigt och lustigt bestämt att Valter och Fia skulle komma till mig och hälsa på. Det är mysigt att ha dem här, men det är lite utmanande att plötsligt ha en 4-åring kring sig. Mest härligt dock. <3

De kom förstås förbi mig på jobbet oxå. Valter fick ”skriva” och rita på tavlan på mitt rum. 

 Här har Valter ritat ett porträtt av sin pappa Erik. 😉

Det var väldigt spännande att skriva och rita och sudda.

Valter <3

Snälla Diana kom förbi med kläder och lite grejs. Valter var väldigt lycklig över solglasögonen och paraplyet, så det skulle användas. Även inomhus… 😉

När vi gick till affären och förbi blommor så skulle de studeras och han förklarade färgen på dem alla. 🙂

Men i och med att det är full rulle, så är det oxå lätt hänt att man somnar i fåtöljen. <3

Det som dock inte varit så kul under veckan är detta… Mikael har fixat brädorna och stupröret på framsidan. Det innebar att jag behövde hjälpa till och STÅ på STEGEN!! Det är verkligen något som jag absolut inte gillar… Jag lyckades dock stå kvar och sköta mitt ”jobb”. 😉

Det var i alla fall en vacker dag att vara ute och dona på gården.

Och igår så fick jag äntligen gå med mina vänner på Pinchos. Så himla roligt ställe. Cool inredning och mat/dryck beställdes via app. Det var lite avancerat men vi lyckades rätt bra ändå. 

Så mysigt! (Foto: Anneli)

Vi började kvällen med rosébubbel. (Foto: Ingela)

Det är ju lite tapas över det hela. Man beställer smårätter. Allt var galet gott. Det var bara rödbetshummus som inte riktigt föll oss i smaken. (Foto: Ingela)

Mat, mat, mat! (Foto: Ingela)

Jag tycker verkligen om stället och all inredning. 🙂 (Foto: Ingela)

Kommer ni ihåg att vi beställde stolar med en kompass på, men det kom stolar med en ful sjöjungfru…? De där sjöjungfruarna föll mig INTE i smaken och stolarna skickades tillbaka. Nu har vi beställt från ett annat ställe, och texten Yachting är bättre en en rund sjöjungfru…  

Ja, detta var väl allt för i kväll. Nu kommer jag att ha semester snart (typ från imorgon eftermiddag) och då lär det bli mer sporadiskt på bloggen. Men jag ska verkligen försöka titta in här ibland.

Så ha det bra alla tills vi hörs igen!!

KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.