Trött, träning, energi

Jag är en sådan person som sover ut på helgerna. Alltså jag sover lätt 12 timmar på helgnätterna och lämnar helgen med massor av energi. Måndag morgon är absolut den lättaste dagen för mig att stiga upp. I vanliga fall…

Den här helgen har jag inte riktigt sovit ut som jag brukar. Det var en liten kille där i Ö-vik som vaknade betydligt tidigare än den tid jag brukar vakna. I går morse så kände jag ett litet finger som stöttes mot mitt huvud och en liten röst som sa ”mormor”. 😉 

Det gjorde att jag fortfarande var trött idag, trots det var måndag. Jag hade ärligt lite svårt att ta mig upp ur sängen när klockan ringde. Och det gick inte riktigt över under dagen heller, trots kaffe.

Mikael sa då att det kommer gå över när du har varit och tränat. Du kommer få energi av det. Jag höll med, men tänkte: inte den här gången. Den här gången kommer inte träning att hjälpa och egentligen borde jag bara fara hem och sova.

Men det gjorde jag inte, utan jag for till träningen precis som planerat. Vi tränade Indoor Walking och hade sedan genomgång med vår coach. På genomgången var jag helt färdig och trött, men det var ändå en annan trötthet än den jag känt tidigare. Jag kände mig trött i kroppen, inte i huvudet.

Nu ikväll när jag varit här hemma så har jag fått erkänna att Mikael hade rätt. Jag ÄR mycket piggare nu än tidigare på dagen, lite baklänges eftersom jag är närmare sovdags nu än jag varit tidigare under dagen. Men jag har städat och donat och fixat mat och hållit på. Även börjat elda utan att öppna spjället, vilket var otroligt korkat, men men…

Träning, hälsa och fokus på mitt mående, det är saker jag mår bra av. Och därför gör jag det. Och därför är jag galet pigg nu. 😉

Sköt om er!

KRAM <3

Mormors energiknippe <3valter-7

Blir mycket bilder på Valter nu, men så är det när man är mormor 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.