Trerättersmys

Hejsan!

Hoppas ni har det bara fint där ute i stugorna. Här är det bra, men jag är så trött och slö. Längtar tills klockan blir lite mer så jag får gå och lägga mig. 😉

Jag har varit borta några helger på sistone, så därför tyckte jag det kunde vara kul med att göra en trerättersmiddag här hemma igår. Mikael for till båten och jag var hemma och donade. Jag gjorde efterrätten och förrätten klara, och så bakade jag matbröd.

När Mikael kom hem så var det visst hockey på tv, det har varit mycket av det den här helgen. Nåja, då donar jag med telefonen och Mikael kan inte klaga. 😉 Så vi såg lite av det och så åt vi förrätten (västerbottenspaj) i vardagsrummet. Drack ett jättegott bubbel till det.

När vi gjort det så gick jag och gjorde klart huvudrätten som vi åt i köket. Till det drack vi ett gott vin som jag tycker passade både till maten och som sällskapsvin. När vi ätit middag (fläskfilégryta) så såg vi en film med Tom Hanks, som var rätt bra. Vi åt efterrätten (saffranspannacotta) till den filmen och hade det lugnt och skönt. 

Vi började även se filmen Robin Hood, men under den somnade jag, så den såg jag inte färdigt. Det brukar jag inte göra med filmer som börjar så pass sent som närmare 22. 😉

Nä, nu ska jag nog gå och hämta lite te här. Men ha det bra så hörs vi snart igen.

KRAM <3

Västerbottenspaj

Som intogs i vardagsrummet. Framför hockeyn…..

Fläskfilégryta med färsk pasta

Gott vin

Saffranspannacotta

Mikael letar film

Blev med Tom Hanks (”Spionens bro” eller något liknande)

Och så såg vi lite Robin Hood

2 thoughts on “Trerättersmys

  1. Jenjo inläggets författare

   I varmrätten var det fläskfilé, svamp, bacon, grädde och massa goda kryddor. Jättegott.
   Efterrätten var en pannacotta med saffran.
   Allt var mycket gott. ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.