Träning, möten, videosamtal

Hej!! Höll på glömma bort att titta in här hos er idag. Men onsdagar kommer jag hem ganska sent eftersom jag träffar min kära grupp då, så jag klev innanför dörren ca 20.40 ikväll. Men med en kropp fylld av lycka. ?

Jag mår så bra av att träna, så ni kan knappt förstå. Och speciellt när jag får träffa och samla energi med min grupp. Idag tränade vi Tabata vilket jag gillar för det är givande. Inte min favoritträning, men helt klart ok. Det var ”vissa” som försökte smita, men det satte jag stopp för. 😉 Sedan var det ju dock vissa övningar som jag verkligen inte gillar, och känns nästan avsky mot, men när jag väl har gjort dem så känner jag mig så himla nöjd. Så Camilla, även om jag säger att jag avskyr när du tar sådana pass, så är det så klart en hatkärlek. ?

I övrigt idag har det varit en dag fylld med möten. Var hos den fina personalen på Länsteknik och umgicks med dem hela förmiddagen. Jag har stor sorg i mitt hjärta över att de nästa vecka flyttar bort från Sunderbyn. ? Jag som älskar att hänga med dem. De är dock så söta och har massor med planer på hur jag skulle kunna följa. ?

Sen var det även ett möte i Hälsogruppen och så hann jag med en träff på Transport. Plus allt jag har att göra i mitt egna arbete så klart. Dagarna går i full speed, och jag älskar det.

På bussen mot stan så hade jag videosamtal med älskade Valter. Han visade mig hans fina muggar och hans nya bubbelbad. Det var oxå noga att visa hans målningar som han gjort, och han behövde tydligt berätta att han skulle äta bullar till middag. (Det är ju köttbullar han menar…?)

Det är så fantastiskt kul att prata med honom via videosamtal. Han är så noga med att prata och visa mormor det som hänt under dagen. I love it!!! ❤❤❤

Nä, nu måste jag dona vidare här hemma. Men ha det gott raringar, så hörs vi!

KRAM❤

Mormors snygging ?

En tanke på “Träning, möten, videosamtal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.