Träning, båtsäsong, roligheter

Hejsan hoppsan! Läget hos er? Här är det bra. Jag är ganska trött och helt slut efter träningspasset jag var på, men annars är det bara fint.

Jag har ju börjat träna på sporthallen i Sunderbyn två gånger i veckan. Det är en gruppgympa där man tränar mycket styrka, men även kondition, smidighet och balans. Riktigt roligt är det. Mikaels son Robin sa att han såg framför sig kärringgympan som visas i filmen ”Populärmusik från Vittula” men det tror jag inte alls stämmer. 😉 Hur som helst är det riktigt roligt och dessutom bra för mig. 🙂

I helgen är det dags att åka ut med båten. Igen. Jag tycker lite synd om Mikael då detta är sista helgen och han har nästan ångest över det. Den här tiden på säsongen är jag less. Inte less på att vara ute med båten egentligen, men less på att inte få vara hemma. Men jag ställer upp för hans skull. Och när vi väl är framme på helgens resmål, så är jag alltid nöjd då det är så mysigt. 

Sen är det ju så att jag får helt enkelt ta igen det sen när båten är uppe. Bland annat så ska jag åka till Stockholm med två vänner här i oktober. Det blir helt fantastiskt roligt. Vi åker en fredag fm och kommer hem söndag em. Helt fantastiskt. Jag ser SÅÅÅ mycket fram emot det.

Sååååå, nog står jag ut en helg till ute i skärgården. Junkön – here we come. Imorgon alltså. 🙂

Ha en bra helg fina ni!

KRAM

BodyWorkOut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.