Tjejträff och lite annat

Hejsan! Jag ber om ursäkt för några dagars tystnad, men jag fick lite mycket att göra, och sen så har jag helt enkelt varit slö. 😉

I onsdags så var jag i alla fall och träffade mina vänner. Vi gick på Allstar den här gången. Det var länge sedan vi var där, så det var kul. Jag och Ingela kom dit först och vi var nog till och med de första gästerna för kvällen in på Allstar till och med. 😉

Lena och Mallan kom en liten stund senare och Nylund fick vi ringa till för att kontrollera om hon glömt oss. Men hon är ju alltid sen, så vi borde bli van. Hon är så söt våran lilla Nylund, sig lik som alltid.

Vi åt gott, vissa drack vin, vi surrade och hade galet trevligt. Det är sjukt vad tiden går fort när man sitter och surrar med vänner. Men det var riktigt trevligt! Så stort tack för i onsdags, tjejer! <3

Natten mot torsdag så sov jag så himla dåligt och tänkte att det kunde bero på att jag drack lite vin på onsdagen, för då kan det hända att jag sover dåligt. Men på torsdag kväll när jag träffade Lena på träningen så började hon säga att hon tyckte det var så många galningar i farten nu när det är fullmåne. Och så var det ju, FULLMÅNE! Det är ju därför jag sovit dåligt. Det gör jag ju alltid då. Borde ha kommit ihåg…

Jag har oxå hunnit jobba i receptionen på sjukhuset för att hjälpa till när Mari var själv. Det gick jättebra, även om det nog mest var Mari som fick springa runt som en galning och göra allt jag inte kunde. Men jag var bra på peka åt folk var de skulle i alla fall. 😉

I helgen har jag mest tagit det lugnt, städat, skurat frys, bakat och haft en slapp helg. Samlade massa energi för denna vecka. 🙂

Jag vill bara oxå avsluta med att säga att jag igår hade årsdag för min mormor som dog då, för 9 år sedan. Och idag har jag årsdag för min styvfar som dog just denna dag, för 8 år sedan. Jag kan fortfarande minnas när jag fick samtalet om att han dött, helt oväntat… Det var den värsta chock jag någonsin fått. Så jag saknar dem lite extra nu idag. <3

Sköt om er och ta tillvara på livet! <3

KRAM

Vårt bord på Allstar

Lena provar Ingelas glasögon

Min mat. The Allstar Sizzler (eller nått liknande). Mycket gott.

Ingela

Nylund

 

Marlene var oxå med, men hon skulle dräpa mig om jag la ut något av korten jag fick på henne… 😉 Så ni får bara tro på mig. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.