Telefonlycka, träningsvärk, ljusshow

Lyckan när man kom till jobbet och äntligen fick tillbaka sin telefon, kan jag inte beskriva. Jag vill verkligen inte vara utan telefon. Jag har så mycket på den som jag hela tiden använder. Det är inte bara en telefonlur, utan så mycket mer. Jag lyssnar och läser hela tiden böcker via den. Jag skriver hela tiden upp anteckningar. Jag bokar och planerar allt i telefonen. Jag kan inte vara utan. Punkt.

Idag var det oxå träning igen. Jag hade träningsvärk utav helvete om jag ska vara ärlig. Jag kunde knappt gå. Finns människor i min omgivning som inte fattar hur jag ids träna, hur jag ids åka på gymmet osv. Jag ids, för att det är liksom en hobby. Jag tycker om att ta hand om mig och jag har jenjofokus den här hösten. Därför ids jag.

Jag åkte oxå och tränade. Spinning idag och det var jättekul. De där 45 minuterna känns som 10, så det är ju ett bra betyg. Helt slut efteråt, men oj så bra jag mådde. Fortfarande massa träningsvärk, men men…

Efter träningen gick jag och Mikael ner till museet och tittade på ljusshowen. Vilken besvikelse…! Jag minns showen 2011 och hade förväntat mig något sådant. Istället fick vi oss en historielektion. BOOORING! Men det finns mycket annat vackert att se i stan nu.

Nu är vi hemma och ska bara njuta av kvällen. Katterna är med och ligger framför brasan och myser. 😉

Sköt om er!

KRAM <3

katter-vid-brasa-161101-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.