Tandläkarbesök

Även idag for jag från jobbet vid lunchtid. Denna gång var det dock av privat karaktär som gjorde att jag åkte. Jag skulle nämligen till tandläkaren.

Väl framme där så var det bara att hoppa upp i tandläkarstolen och där blev jag några timmar. 

Jag har problem med mina tänder och har under de senaste åren fixat till dem allt eftersom. Egentligen var jag klar, men då lyckades en av mina framtänder gå rakt av, och så kan man ju inte ha det. Så det var bara att fixa till det. 

Att en av de fixade framtänderna gick av, förvånade mig inte. Jag har haft rätt mycket otur med själva fixandet under tiden jag donat med detta. Det är nog många som inte glömmer den där bron som jag lyckades svälja… Ja, jag säger då det… 

Nåja, så idag var jag till tandläkaren och det var inte en av de bästa gångerna. Bedövningsskrället tog ju inte. Så jag fick tre omgångar med bedövningsmedel innan det tog. Fy fasiken… Riktigt jobbig omgång hos tandläkaren blev det alltså.

När jag var klar så var jag ju fortfarande bedövad, men ändå så började smärtan kännas. Så jag hade ont på vissa ställen och bedövad på andra. Blev rätt sliten av detta och har mest tagit det lugnt ikväll. Bara lagat mat, städat undan båtgrejor och tvättat en maskin. 

Har ju oxå pratat med gullungen Valter som är hos sin mamma igen. <3

Men nu ska jag minsann ta och se lite på tv. Tror jag ska göra det resten av kvällen faktiskt. 😉

Utsikt från tandläkarstolen

Tandläkarborr… *hujja*

Bara ligga snällt kvar tills de är klara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.