Sushi med Matte

Jag har en dotter som jag pratar med varje dag och som svarar MINST en gång på varje sms. Jag har en son som inte hör av sig om det inte händer något och det händer tydligen väldigt sällan något för honom, för jag hör väldigt sällan av honom. 😉

Men i helgen hörde han av sig och hade ett problem som jag lovade hjälpa honom med på måndagen… Sagt och gjort, jag for till stan och mötte upp honom på Smedjan. Jag drog runt honom på några affärer innan vi gick till Telia för att lösa hans problem.

Det var ganska snabbt avklarat och när vi kom därifrån så frågade jag om han var hungrig och om han ville äta. Det ville han, så jag frågade vad. Efter en kort betänketid svarade han, till min glädje, sushi…!

Hans vänner är inte så förtjust i det och inte mina vänner heller. Så det är med glädje jag går med min son och äter. Jag tycker att SushiBar är en av de bästa i Luleå så vi gick dit. Och såååå gott det var. Verkligen!

Vi satt kvar och pratade en stund om dittan och dattan. Det var riktigt trevligt. 🙂 Han pratade om tentor, skoluppgifter, kompisar och framtiden. Jag har MYCKET svårt att inse hur stora mina barn börjar bli. Minstingen fyller snart 23 år… Nåja, så är det i alla fall. 🙂

Nu sitter jag här och eldar och ska försöka engagera mig i ett fixa matlådorna inför imorgon. Men jag är helt ärligt väldigt slö… 😉

Ha det bra nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.