Stressföreläsning, härligt väder, boktips

Idag var jag på stressföreläsning. Det handlade om stress i arbetslivet. Hur man undviker utmattningssyndrom, hur viktigt det är med sömn och framför allt: Hur viktigt det är att återhämta sig. 

Vi fick oxå göra ett test och där kunde jag lätt inse att jag INTE lider av stress. Men det hade jag inte heller trott, för även om jag har mycket att göra på jobbet ibland så är det mycket sällan jag inte hinner återhämta mig. Jag har långa sköna kvällar och jag sover HUR bra som helst. 😀

På lunchen idag så satte jag och Anneli oss ute på bron och njöt i solen. Alltså förstå… Det är ju så himla skönt och härligt väder ute nu för tiden så jag kan inte annat än stornjuta av det. Jag är ju ingen som är jätteförtjust i våren om man tänker på att det är blött, massa sand och luktar extremt illa. Men det jag gillar är ju att det blir varmare och sommaren närmar sig. 

Jag har ganska mycket att se fram emot här under våren. Tre resor och många roliga möten. Så det gillar jag ju så klart! 🙂

Ikväll har jag nästan lyssnat klart på den bok jag lyssnar på för tillfället. Det är bara 19 minuter kvar och det tänkte jag lyssna på när jag skrivit klart här. Boken jag pratar om heter 5:e Moseboken och är skriven av Christina Larsson. Det är en svensk deckare som utspelar sig i Göteborg med kommissarie Ingrid Bergman som huvudkaraktär. Den handlar om att två män blir nedslagna och svårt skadade och så växer allt från det. En riktigt bra bok. 🙂 Den finns bland annat på Storytel och där finns det fem böcker i denna serie. 

Så nu tänkte jag lyssna klart på den och ladda ner nästa bok i serien. 

Ha de!

Föreläsning i Aulan på sjukhuset.

Företagshälsovården höll i föreläsningen.

Denna film såg vi oxå. Sevärd! (Länk till filmen

Vi fick oxå höra mycket om lagar och paragrafer. 

BOKTIPS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.