Spinningdag och speciellt tack

Nä men tjenare på er! Hoppas att ni alla mår lika bra som jag mår just nu. För jag mår toppen! 🙂

Idag har jag ju varit på jobbet som vanligt och jag jobbade till 17 idag. Så direkt efter det åkte jag till Inpuls och gjorde iag mig redo för mitt kära Spinningpass. Nu är det ju mitt älsklingspass på tisdagar, så jag såg verkligen fram emot det. Nu var även Lotta med (första gången vi lyckades gå tillsammans denna termin) så det var ju jättekul.

När jag pratade med Lotta fick jag ÄN en gång bevisat för mig skillnaden mellan döttrar och söner. Speciellt det här med hur mycket man pratar med dem och hur man reagerar när son vs dotter ringer. Verkar vara genomgående att söner ringer om de verkligen vill något, medan döttrar ringer om ALLT. 😉

På tal om söner så fyllde en av min sons kompisar år igår så jag gratulerade honom på Fejjan, då jag har äran att vara hans vän där. Till svar fick jag: Tapadh leat.

Min son och hans kompisar är ju datakillar så jag tänkte först att detta var ord från databranschen. Men fick inte riktigt ihop det. Försökte läsa det baklänges, men fick inget förståeligt ord av det heller. Frågade kollega, men hon fattade inte heller något. Till slut frågade jag min son vad det kunde betyda.

Det visade sig att hans kompis hade valt att tacka alla på olika språk, och jag blev utvald till språket Skotsk Gäliska. Så himla roligt…! 

Nä, men nu ska jag minsann fixa mig lite te så här på kvällskvisten. Men ha det gott alla, och ladda för den kommande dagen!

KRAM <3

Knäppte inget kort idag, så jag bjuder på en bild på mitt lilla hjärta, Valter (Gammal bild) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.