Spinning, skidor, promenad, lördagslugn

Idag vaknade jag strax efter 7. Inte för att jag var pigg då, utan för att jag har en sambo som var väldigt pigg då… Så det blev att jag steg upp och satt vid frukostbordet redan klockan 8 en lördagsmorgon. Det händer inte ofta ska ni veta.

Men vid 9-tiden lånade jag töntbilen och for iväg till stan, Inpuls rättare sagt. Jag tränade spinning idag och det var helt fantastiskt. En av de sakerna jag gillar med spinning är just att det är JAG som styr, det är jag som bestämmer hur for jag ska cykla, hur tungt motstånd jag ska ha osv. Det i sin tur gör att jag tar i extra mycket, för jag vill inte att JAG ska vara orsaken till att min träning inte genomförs till max.

När jag kom hem var det skidor på tv och vi fick se härliga Charlotte ta en bronsmedalj. Det hade varit kul med ännu högre valör, men trea är inte dåligt. Senare på dagen fick vi se en ryss ta guldet, men jag hade gärna sett Sundby vinna, men han föll när han skulle gå om så det blev ”bara” silver för honom.

Mellan damernas och herrarnas skidåkning så tog vi oss en timmes promenad i detta vackra väder som vi har haft idag. Jag är verkligen nöjd med min rörelse idag. Man känner att man mår så bra av att vara ute och röra sig. 🙂

På eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt och njutit av att vara lediga. Gjorde hemmagjorda hamburgare, med picklad lök och coleslaw, tilll middag. Fantastiskt gott måste jag säga. Nu ska vi bara softa och mysa och invänta Mello!

Ha en bra lördagskväll alla vackra människor.

KRAM <3

Jag på isen idag. Har på mig min fina mössa som jag fick av Anna-Lena 🙂

Gammelstad, Luleå Älv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.