Spinning & Egentid

Hej sötnosar!

Mikael jobbar extra idag och började klockan 06. Jag måste erkänna att det var riktigt skönt att sova vidare när hans klocka ringde vid 5-tiden. Själv hade jag ställt klockan på 7 för att hinna ligga kvar i sängen och slappa innan jag skulle stiga upp. Klockan ringde både 7 och 7.05 men jag slog omedvetet av klockan och sov vidare. I och med att jag känner mig själv så hade jag även ställt klockan på 7.55 och den gången vaknade jag med ett ryck och steg upp.

Åt frukost och gjorde mig klar och så iväg på spinning. Hade huvudvärk och var inte så sugen på att träna, men tänkte att jag skulle ändå göra det då det var bra för mig. Köpte en Redbull när jag kom till stan och under träningspasset kände jag hur huvudvärken sakta men säkert försvann. 🙂

Efter träningen tog jag bussen till Bergnäset för att hämta bilen och så en sväng förbi affären innan jag for hem. Då var jag hungrig som en varg och hade kunnat äta VAD som helst, men bestämde mig för att ta något nyttigt. Tinade snabbt lite kycklingbitar, vaxbönor och haricots verts som jag stekte upp i lite smör o olja. Kryddade med salt, peppar, grillkrydda och chiliflakes. Till det soyabönor och grönsaker. Så himla gott. Kände mig stolt att jag lyckades få till en nyttig tallrik mat så snabbt, annars är det lätt hänt att det blir mackor eller annat svammel.

Sen har jag haft lite egentid här hemma. Lite ansiktsbehandling och fotbad och liknande. Njuter av en bra ljudbok som spelar i huset och trivs med att pojkarna (katterna) springer omkring och leker för fullt.

Om någon timme ska jag iväg mot stan igen. Då ska jag på middag hos goa vänner, Mikael kommer när han slutar. Blir jättetrevligt. 🙂

Men ha en fantastisk lördag mina vänner, så hörs vi imorgon igen!

KRAM <3

Min goa lunch (hade även en morot, men den hamnade utanför bild)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.