Söndagspyssel

Godkväll på er! 

Nu har jag slagit mig ner i soffan denna söndagskväll, efter att ha haft en söndag som gått i pysslandets tecken. Jag har inte pysslat med handarbete eller liknande saker, utan jag har pysslat på här hemma med städning och matlagning.

Söndagar donar jag ofta med att skura huset ordentligt och laga maten till den kommande veckan, så även denna dag. Jag har lagat mat nu hela eftermiddagen efter den matsedel som jag fick av min coach. Blir massa gott. Är så skönt att ha det klart när jag kommer hem ganska sent på kvällarna.

I övrigt har vi oxå hunnit med en promenad och därmed tagit oss ut för att få lite rörelse i kroppen och frisk luft. Så härligt! Det är riktigt skönt att komma ut och få röra på sig lite.

Igår var det ju Mello. Jag var redo och laddad precis som det var tänkt. Igår hade vi olika frukter till vårt bubbel och det var riktigt smaskens. Mikael chansade helt rätt i hur resultatet skulle bli och jag hade nästan rätt. Det kanske inte är jättebra musik i år, men det är ju sällan det är det. Som jag sagt så många gånger, så ser jag inte Mello för musikens skull enbart, utan det är hela grejen. Jag bara älskar det.

Nä, nu ska jag gå och pyssla klart med det sista för dagen innan jag får domna bort i soffan fram till sovdags. Men ha det superbäst!!

KRAM <3

Min bebis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.