Sofia, promenad och boktips

Idag strax efter 8 så stod Sofia vid dörren på jobbet. Hon har jobbat sina sju dagar och har nu sju lediga framför sig. Så hon tittade förbi på vägen hemåt. Kul att se henne. Hon var en lycklig, men rätt trött tjej, som saknade sin lille son extremt mycket. 

I eftermiddag när hon kommit hem och hämtat honom så ringde de FaceTime till mig och det var så mysigt att prata med (och se) Valter igen. Han är så söt med sina tankar och funderingar. Han var oxå noga med att berätta att han skulle äta korv och pärer till middag, absolut inte korv och potatis… 😉 Sötnöt.

Efter jobbet skulle jag ha promenerat med min fina vän Lena, men hon blev tvungen att ställa in då hon skulle hjälpa sin dotter med en sak. Istället tog jag en egen promenad och hittade faktiskt kvarter i Gammelstad som jag aldrig gått på. Kul. 🙂

Det slog mig oxå hur fint det är i Gammelstad. När man går på Övägen som är kring älven så är det riktigt vackert. Det är mysigt här, men jag hade ändå allra helst bott mitt i centrala stan. Helst mitt i centrala Stockholm om jag fått välja. 😉

Men det jag absolut måste säga idag är att jag tycker ni ska fundera om ni inte ska köpa Åse’s nya bok… Jag har ju känt Åse i många år på webben och trots att vi aldrig träffats, så är jag rent av stolt över henne. Givetvis så är jag snabb på köpa när hon släpper en ny bok. Och jag är absolut inte besviken över denna. Så himla fin. Hon skriver så bra och har ju alltid så fina och bra recept. Så hallå…!!! Köp den!!! Så då vet ni. 😀 (Hon förespråkar lågkolhydratskost, men även om ni inte äter enligt det, så lovar jag att ni kommer hitta massa fina saker i boken.)

Nu är det tedags för fröken Jonsson och han Bergström. 

Ha’re!

Sofia on the road

Övägen

Övägen

Finaste Åse (56kilo).

 

Undrar just hur många gånger jag skrev ordet  i dagens text… Nåja, det får vara så. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.