Snö och tandläkare

Det som hände idag var snö och tandläkare. Det hände oxå lite där emellan (typ jobb) och lite därefter. Men inte mycket kan jag säga.

Snö var det första jag märkte i dag. Det började nämligen snöa när jag väntade på bussen. Usch och fy. ?

Ni kanske funderar varför jag babblar om tandläkaren i och med att jag gjorde det igår oxå. Jo, det är så här att jag håller på sätta en bro på mina framtänder, och jag har en provisorisk bro just nu. Den tog de bort igår när de fixade inför originalet och sen satte de tillbaka provisoriet.

Men sent på eftermiddagen upptäckte jag att den satt lös. Jag ringde tandläkaren och sa att det var lite oroväckande och de sa att jag fick komma dit 17.30.

När jag satt i stolen så skulle tandsköterskan se om den gick att få lös, hon tog i den och den lossnade direkt. Herregud vilken tur jag hade som inte tappat den tidigare.

Men de är så himla bra på Smile (fd Tandlaget) så de satte tillbaka den och jag fick även med cement så jag kan sätta tillbaka den själv om den lossnar utan att jag hinner dit. Snacka bra människor att ha och göra med. 🙂

Efter jag var klar så gick jag på KappAhl och köpte en täckjacka. 25 % var det. Nästan ett fynd ju! 🙂 Sen var jag på Åhlens innan Mikael kom och hämtade mig.

Det blev oxå en sväng förbi Storheden innan vi kom hem. Det var meningen att jag skulle baka skorpor idag, men jag valde att sätta fast tänderna så det blev inga skorpor. Kanske en annan dag. 🙂

Nu ska jag dona på här, men jag hoppas ni får en fin kväll.

tandläkarens väntrum

Mikael shoppade på Biltema. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.