Snabbt besök, kinesiskt ordspråk och promenad

Idag gick jag och en kollega upp på apoteket på lunchen. Det är ju vårt ständige ställe när man känner att man vill shoppa lite. Har ni tänkt på vad som egentligen finns på ett apotek? Det är ju långt ifrån bara mediciner där. Det finns hudvård, teer, nötter, energidryck, godis mm mm. Kika in får ni se. 😉

När vi gick därifrån träffade jag en bekant vars fru är väldigt väldigt sjuk och ligger inlagd på sjukhuset. Han frågade om jag ville komma upp och hälsa så det gjorde jag. Kul att träffa henne en snabbis, även om det absolut inte är kul att träffa henne just när hon är inlagd på sjukhus… En underbart fin människa. Man vill inte att de ska vara så sjuka… <3

På eftermiddagsrasten så kom vi in på kinesiskt horoskop. Det var riktigt roligt. Jag är född i råttans år och det var många saker som stämde på mig där. Det stod oxå att jag passar som allra bäst ihop med en drake och lämplig åldersskillnad är åtta år. Lite roligt att Mikael är född i just drakens år och att det är precis åtta år mellan oss. 😉

Sen ikväll så tog jag och Lena ÄNTLIGEN oss iväg på en promenad runt Mattisberget. Det börjar bli lite kallare ute nu, men det var ändå skönt. Att promenera är ju trevligt, men det som är absolut bäst med våra promenader är att få prata med Lena. Min goa fina lilla barndomsvän, Lena! <3 Så på måndag ska vi försöka göra en repris på dagens aktivitet. 🙂

Nu är det dags för att fixa ihop mina matlådor och smådona här hemma lite grann. 🙂

Ha det bra alla fina därute.

Härliga Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.