Skattinbetalning… :(

Idag har jag jobbat en del med en massa dokument i det älskade programmet VIS. Jag gruvade mig en hel del, men det hade jag inte behövt. Det gick riktigt bra och jag kan känna mig relativt nöjd med dagen.

Jag har mest gjort det, varit på lite möten och haft givande telefonsamtal. Det är helt sjukt vad dagarna går fort. Nu är det alltså redan torsdag och snart helg och då vet ni alla…! Världens bästa fredag, och så mello förstås. Bubblet är redan på kylning. 🙂

Jag var och träffade min fina mäklare idag. Ja, jag säger då det. Vad skulle jag ha gjort utan henne? Hon är verkligen bra att ha och göra med. Så idag hjälpte hon mig att räkna ut vad jag ska betala i skatt efter husförsäljningen. Jag säger då det, Skatteverket samlar ihop en himla massa pengar på sådant här. Det är då en sak som är säker…

Det är många som tror att jag är rik nu när jag sålt ett hus. Men eftersom vi löste ut en oväntad dotter till Bernt, och jag har betalat en skatt som inte är småpengar direkt, så är summan vad den är. Men det ska ni alla veta, det är JAG som vet vad jag ha på mitt konto, och oavsett om det skulle vara lite eller mycket så har ingen med det att göra.

Ikväll har vi oxå handlat, städat och gjort allt klart för morgondagen. Nu är det bara att komma hem och ha härligt fredagsmys. Fy sablarns vad jag längtar, även om jag verkligen ser fram emot morgondagen på jobbet först.

Nähä, här ska jag nu ta och dona lite mer här hemma innan jag tar mig lite kvälls-te och börjar slappna av. Ha det bra raringar!

KRAM <3

Vintermorgon. Bild tagen när jag gick till bussen i morse 🙂

4 thoughts on “Skattinbetalning… :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.