Saknad?

Hej… 🙂 Har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall, och min älskade blogg. Jag tycker ju verkligen om att blogga vanligtvis, men jag har inte haft riktigt lust. Nåja, så blir det ibland och nu är jag här! 🙂

Det är en månad sedan jag tittade in och på denna månad har det ju hänt en hel del måste man säga. Jag har varit i Härnösand och träffat den goaste ungen som jag vet, mitt älskade barnbarn Valter. Jag for en fredag och kom hem en söndag. Där fick jag uppleva sommaren för första gången detta år, och det var helt underbart. Vi lekte massor, åt glass, läste bok och bara donade på. Underbart.

Sen har jag också varit i Skellefteå med mina tjejer och haft en så himla bra helg där. Det var sommar även där och vi satt på uteservering, vi shoppade, drack rosévin och framför allt så skrattade vi helt galet mycket. En riktigt riktigt bra helg!

Jag har också hunnit vara sjuk. Alltså sjuk så pass att jag har varit hemma från jobbet. Helt galet. Jag vet inte när jag var hemma sist. Det händer inte många gånger ska ni veta, men jag orkade helt enkelt inte. Förkylningen däckade mig.

Nu är jag dock frisk igen, i stort sett. Det är riktigt skönt, speciellt med tanke på hur mycket jag har att göra. Alltså, det här huset som inte är mitt men som jag ändå bor i… Det måste skötas om. Man måste kratta och hålla på. Mikael, som bara lever i båtvärlden och befinner sig hos Eleonor varenda kväll, har inte tid. Nåja, jag vill inte vara inne i båten de här vackra dagarna vi har, så jag har tänkt kratta hela gården själv. TROTS att det inte är mitt hus och jag inte vill bo i hus… Men vad tusan, ibland får man väl ställa upp…

Med det sagt så tänker jag inte säga något mer idag faktiskt. Jag ska lägga in några bilder så ni får se hur jag haft det. Ha det bra alla så hörs vi snart igen!

KRAM!

Vi beställde mat när jag kom till Härnösand.

Jag läste saga.

Vi besökte leksaksaffärer.

Mormor och Valter-selfie

Sofia har en fantastisk utsikt över hela Härnösand.

Jag och tjejer fikade på Lilla Marie. Ett favvofik i Skellefteå. Missa inte det om ni är där.

Vi åkte buss dit och hem.

Mikael gick på isen och satte ut tampar och dylikt. Praktiskt. Några dagar senare var isen borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.