Rituals

Det började på en tjänsteresa i Göteborg med Helena. Vi hade rest hela dagen och var hungriga som vargar. Vi skyndade oss in på Nordstan och satte oss och åt på en asiatisk restaurang som vi hittade. Maten var helt fantastisk (och det hade den nog varit även om vi inte varit så hungriga). Efter maten skulle vi gå tillbaka till hotellet och råkade gå förbi en affär där jag tyckte vi kunde gå in i. Då steg vi in i den första Rituals-butiken jag någonsin varit i. Och vilken affär!!! 

Vi blev där länge och väl. Expediten visade oss massor med varor, Helena blev sminkad och vi provade skrubkrämer, bodylotions och massa annat. Vi blev helt tagna, av både butik och personal. 

Efter det har vi varit sålda. Både hon och jag. Vi älskar deras produkter och köper dem gärna. Jag går in i en sådan butik i varje ort jag besöker och där butiken finns. Jag var bland annat med Helena i Malmö, och givetvis besökte vi butiken där. Jag drog in Anneli och Ingela i butiker i Stockholm och de blev oxå hooked. 

Nu i helgen när jag var i Härnösand och vi for till Birsta (Sundsvall) så upptäckte jag att det fanns en butik även där. Givetvis gick jag in i den. Det som är så fantastiskt är att personalen är så otroligt trevliga. Vilken affär du än går in i så vet du att du kommer bli bra bemött. Så vänliga och hjälpsamma. Det märks att ledningen för den kedjan vet vad de vill ha. Jag älskar det. Man vet att det alltid är bra när man går in i en sådan butik.

Jag har inte hunnit besöka butiken i Luleå än, men jag kommer göra det inom kort.

I alla fall så när jag gick ut ur butiken så hade jag med mig en påse med fina varor. Några var presenter till Sofia, men jag köpte även tre oljor till mig. En duscholja, en kroppsolja och en ansiktsolja. Jag har så otroligt torr och känslig hy, så jag måste vara noga med återfuktning. Speciellt på vintern. Så dessa oljor är riktigt bra köp för mig. Jag har använt dem i några dagar nu och de är helt enkelt underbara.

Jag älskar den röda serien så jag köper alltid den. Men de har även en grön nu tillfälligt, som oxå är underbar. Borde kanske köpa lite från den innan de slutar med den igen… 😉

Nåja, det jag köpte denna gång, det är dessa på bilderna. Tips tips till alla er ”torrisar” där ute… 🙂

Duscholjan

Kroppsoljan

Ansiktsoljan

Märkta på:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.