Riskanalys, telefonmöte, träning, middag

Men hejsan svejsan alla härliga godingar där ute! Läget med er? Ja, jag brukar fråga och det är ju bara för att jag verkligen hoppas att ni ska ha det fint! 

Här är det toppen. Jag har haft en mycket bra dag. Det är väldigt många möten för mig just nu. Det går lite i vågor, men just nu är jag inne i en period som är helt otroligt. Flera möten varje dag. Men det gör mig inget, för jag har bara roliga möten. 🙂

Det första mötet idag gick vi igenom hur vi ska tänka när vi gör en riskanalys, och hur man fyller i dokumentet för att få se vilka saker som behöver läggas till en åtgärdsplan. SÅÅÅÅÅ kul och spännande. Jag ser verkligen fram emot att får göra detta själv. 🙂

Sedan hade jag ett annat möte, som var via telefon. Eller rättare sagt via Skype. Mycket enkelt att kunna ha möten på det sättet och samtidigt kunna visa andra sina dokument osv. Mycket bra och tidsbesparande.

Efter jobbet for jag på träning. Denna gång Zumba och Step/Stryka. Jag blev glatt överraskad när fina Lotta dök upp och skulle på samma pass som mig. Jag har inga som helst problem att gå själv, men det är ju alltid kul när någon man känner är med. Det var riktigt jobbigt pass idag, men ändå roligt. Speciellt efteråt. 😉

När jag kom  hem fick jag äta biff med cashewnötter och bönor. Det var helt fantastiskt gott! Eller så var jag bara hungrig efter träningen. Men jag tyckte det var gott. Jag har fått en matsedel med recept från min coach som jag ska äta i veckan. Jag tänkte följa den hela veckan, förutom lördag. Blir kul med många nya rätter. 🙂

Nähä, nu ska jag bara elda färdigt här innan jag får hamna i säng. Ha det gott!

KRAM <3

Min middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.