Revision och promenad

Tänderna sitter kvar, ifall ni undrar… 😉

I övrigt har jag haft en riktigt fin dag. 🙂 Jag och Mikael (alltså inte MIN Mikael, utan en Mikael som jobbar på kosten) var på revision på hotellet idag. Det var så himla kul. Jag älskar verkligen att göra revisioner. Absolut inte för att hitta fel hos andra, utan istället för att se hur andra gör och kanske kunna ta det till min arbetsplats. Ibland hittar man ju saker som inte följer ISO, men då är det kul att kunna hjälpa dem att hitta andra sätt att göra saker på. Så otroligt kul tycker jag det är!

När jag senare kom hem så var Mikael (alltså, nu menar jag MIN Mikael) i båten. Så jag donade och sjöng och städade och fixade här hemma. Jag var så pigg och glad och energifylld av dagen så jag mer eller mindre studsade omkring hemma. 

Sen for jag och mötte upp Lena på Mattisberget. Riktigt trevligt att gå en timme och babbla av sig med henne. Det avtalas bland annat jobb och larm och skor och framtid på våra promenader. Det är verkligen en energiboost om nått. 

Nu har jag duschat och fixat alla matlådor, så jag sitter här framför tv:n och väntar på att Wahlgrens ska börja. På lördag ska jag dessutom få se Pernilla Wahlgren live när vi ska på hennes show. Det ska bli så roligt!

Nåja, först en arbetsdag att se fram emot. Ha det gott!

Revision pågår 🙂

Lena redo

Vi går två varv. Backe upp och backe ner. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.