Rensa

Idag har vi rensat i ett förråd. Det var bara i ett litet ett. Egentligen är det inte ett förråd, utan det är rummet mellan hallen och garaget. Vi slängde ut ett gammalt bord vi hade där (som jag för övrigt höll på tappa på huven på Volvon, men lyckades missa. Annars hade det nog varit en mycket MYCKET upprörd man här i soffan bredvid mig.) 

Vi slängde även en himla massa saker som jag inte riktigt förstår varför vi sparat. En gammal trasig teckning på en kyckling exempelvis. Vet inte ens vilket av våra fyra barn som målat den. Man kan inte spara allt, så är det bara…

Jag är bra på rensa och slänga. Iväg med skiten bara. Att leva med en massa grejer runt omkring sig med massa saker som man inte ens vet att man har, det är så meningslöst. Obs: Ingen pik till en som läser här, men som säkert kommer ta det som en pik 😉

Hur som helst, Mikael är inte alls lika bra på rensa som jag. Han tror nog han är det men när jag säger släng, släng, släng, så säger han släng, sätta på vindan, stå kvar på sin plats. Man kan inte ha kvar saker som bara tar upp plats och som man aldrig kommer att ha användning för igen.

Jag tyckte det var jättekul att rensa bort, så inom snar framtid kommer jag ge mig på ett annat lite förråd vi har. 🙂 Rooooligt! 

Med dessa ord vill jag bara säga att min kväll var bra. Hoppas eran oxå var det. 🙂

Jag kan i alla fall lova att det hjälper inte att bara blunda. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.