Regionhuset

Idag har jag haft några möten på Regionhuset. Det första var kl. 8.30 och handlade om webben. Jättekul och intressant. Sen hade jag några obokade timmar innan jag hade ett annat möte och sen ytterligare ett möte innan jag slutade för dagen.

Det som är så himla bra när jag har möten på Regionhuset, speciellt om det är tid mellan, är att jag nu har en bärbar jobbdator. Detta kan vara det bästa som hänt mig jobbmässigt på länge.

Mellan mötena kan jag gå och sätta mig i något bra hörn och jobba undan mail och andra saker som konstant dyker upp. Det är så otroligt tillfredsställande att kunna fixa sådana saker istället för att bara se dem trilla in på mobilen, utan att jag inte kan göra något åt dem. 

Jag är ju en person som vill jobba om jag är på jobbet. Är jag ledig, så vill jag inte jobba, men är jag i tjänst så vill jag fixa saker och ting. Så jag är otroligt tacksam över att jag idag har kunnat jobba trots att jag varit på vift. 🙂

Jag har tyvärr inget mer intressant att berätta för er ikväll, men imorgon ska jag berätta vilken marinad jag alltid använder när jag gör nudelwok. 🙂 Så då vet ni. 

Ha det bra så länge!

Här kunde jag delvis sitta och jobba idag. 🙂

På ett av mina möten

Hann även med ett Skypemöte idag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.