Putsa fönster

Vilken dag! Herrejessus vad jag har mycket att göra på jobbet. Lapparnas paradis, det är hos mig och jag som hatar lappar…! Men jag har i alla fall fått mycket gjort, även om jag inte fått allt jag velat avklarat. Men, jag är faktiskt jätteduktig på att inte ta med mig jobbet hem (i huvudet alltså). När jag flexar ut så är jag ledig och tar på mig min privata roll. Det är skönt. 🙂

När jag kom hem stod middagen dukad på bordet. Så underbart skönt. 🙂 Vi hade bestämt att putsa fönstren, så han fixade maten så vi snabbt skulle komma igång.

Så när vi ätit klart gick vi ut och fixade de där fönstren. Mikael tog ner spröjsen och tvättade dem plus ramen runt fönstren. Medan jag i min tur pustade själva fönstren. Jag har en Kärcher som jag använder. Men jag kan säga att det inte är något jag skulle köpa igen, ifall min går sönder.

Den är ju bra för den tar bort vattnet längst ner på rutan när man dragit ner Kärchern, men annars… Herregud det går ju lika bra med en vanlig skrapa. Dessutom så håller inte batteriet till alla fönster. Jag putsade 16 fönsterrutor, men sen tog batteriet slut så jag fick ta resten utan att ha igång den.

Nåja, nu har jag ju den så jag använder den så länge den fungerar. 🙂

Så himla skönt att ha det där klart nu. Jag tycker det går ganska bra att putsa fönster, bara man väl kommer igång med det. Och just det är ett problem jag har. 😉

Nu ska jag i alla fall se på film. Ha det bra alla!

Duktig karl som hjälper till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.