Pust

Idag har jag haft två mastodontjobb, två dokument, som behövdes få klart. Det tog nästa hela dagen, men jag hann… Jag fick tyvärr avboka ett av mina träningspass för idag, men det var det värt. Nu är jag klar i alla fall. Halelulja!

I övrigt idag har jag hela dagen haft torsdag. Trots att jag vet att en av mina kollegor alltid är ledig onsdagar och att jag träffar min kära träningsgrupp på just onsdagar, så har jag ändå haft torsdag. Lite jobbigt faktiskt.

Eftersom det är torsdag imorgon (alltså inte idag, trots att min hjärna skriker det), så ska vi handla imorgon efter jobbet. Jag försöker fundera ut någon god mat men inte riktigt kommit på något bra. Hemmagjorda hamburgare och fetaost lax är väl så långt jag kommit. Hatar när jag inte kommer på bra saker… 

Nä, min hjärna är slut för tillfället, det är bara så. Och då finns det bara två saker att göra. Vila den. Antingen genom att lyssna på musik eller annat som gör att man vara lyssnar och har bara fokus på det. Eller att vara i en alldeles tyst miljö och bara slappna av…

Eftersom jag just nu sitter på en buss så väljer jag musik för att slappna av. Denna gång en gammal goding som Bonnie Tyler. ?

Men jag önskar er alla en fantastisk kväll! Vi hörs imorgon igen!

Kram ❤

Bussvy ?

2 thoughts on “Pust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.