På vift igen och samtal med Valter

Idag var jag inte på kontoret idag heller. Eller ja, jag var en liten stund. Jag hade ett långt samtal med min chef och sen drog jag iväg till aulan på sjukhuset. Jag var och lyssnade på information om två program som jag jobbar i. Men det är väldigt mycket vårdsnack som jag inte är berörd av, så jag är mycket glad över att jag har min bärbara dator så jag kan jobba med annat.

Och idag var det verkligen tur för jag hade hur mycket som helst att ta tag i. Saker som inte kunde vänta till imorgon. 🙂

Men på lunchen och efter att mötet var slut så stod jag i receptionen och jobbade därifrån. Alltså jag jobbade med mitt eget jobb, men stod i receptionen. Det var riktigt kul att få babbla med tjejerna i repan oxå. De är så trevliga och fina. För att inte tala om alla människor man känner som kommer förbi.

När jag precis klivit av bussen så ringde Valter och vi pratade via FaceTime. Han skulle äta en mandarin och berättade att hans mamma hade tagit all frukt från hans pappa så hon skulle köpa ny åt honom. (Vilket inte är sant, för hans mamma fick frukten av pappan). 😉 Han ville oxå äta köttfärssås till middag och han tittade fascinerat på omgivningen kring mitt hus. Söt-killen.

Jag tänkte bjuda på några kort som hans mamma skickat till mig. Vad skulle man göra om inte teknikens under hade slagit till med all kraft. Det är så underbart att kunna prata via video och få så mycket foton. I love it.

Själv ska jag gå och ha lite datorvård nu, men jag hoppas ni får en riktigt fin kväll!

Valter på bron utanför deras lägenhet.

Valter och hans mamma ska köra bort möbler.

Valter har fått en present av sin mormor <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.