På väg mot Junkön

Idag drog Mikael iväg med båten utan mig. Han den rackaren tog ledigt halva dagen och så for han… Han ville ändå att jag skulle komma med verkar det som, för han var noga med att jag skulle köpa biljett på turbåten. ?

Så jag flexade 45 minuter och for till stan. Jag hann in på Åhléns och KappAhl innan jag gick ner till Södra Hamn. Väl där så stod både Laponia och Symfoni, och i Symfoni spelades det massor med livemusik. Verkade som om det var någon som övade där inne. Det visade sig att båten var utbytt och det var Laponia jag skulle åka med.

Så just nu sitter jag på båten och njuter av färden. Vädret är otroligt bra. Solen skiner och det blåser 2 m/s. Fantastiskt!

Det blir nog en riktigt bra helg det här. ☺️ De helgerna som är så här fina och varma på hösten är riktig fina bonushelger.

Önskar er oxå fina dagar, och glöm inte rösta!!!

Ha det!

Laponia

Inne på båten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.