Nästa vecka, Tele24, bröllopsdag

Nästa vecka är det julafton.

Nästa vecka är det julafton.

Alltså fatta, nästa vecka är det julafton!!!

Jag är inte stressad, jag har inte oro eller panik i kroppen. Men jag har inte heller någon julkänsla. Dagarna bara går och jag lever mitt liv som vanligt. Känns inte alls som in det snart är dags för de stora helgerna.

Men det är ju ändå så, nästa vecka är det julafton och massa mys ska ske. Jag måste bara slå in lite mer julklappar (läs BÖRJA slå in), så kanske det känns lite bättre. Behöver fylla på lite oxå. Sedan laga lite mat, baka och göra julgodis. Men jag stressar inte. Hinner jag inte så hinner jag inte. Inget mer med det.

Jag är jämt på Inpuls nu för tiden känns det som, så då hinner jag inte så mycket hemma. Men vem bryr sig liksom. Inte jag iaf.

Idag hade vi Tele24 på besök hos oss. Alltid roligt, speciellt att träffa finaste Denise. Jag har haft två kontaktpersoner på Tele24 i och med vårt samarbete med dem, och båda två är fantastiska människor. Vilken tur jag har haft. 

Och vet ni, idag firar min pappa 30-årig bröllopsdag med sin fru. Så himla kul. Jag minns deras bröllop så väl, där i Jokkmokk… Min fina pappa och hans fina fru Anita. Grattis och kram på er! ❤️

Nä men nu ska jag väl vara lite social med min sambo oxå. Han tycker jag är hemma lite nu för tiden, men han tycker det är bra att jag tränar. Och det skadar inte att sakna varandra ibland… ?

Ha det bra och sköt om er!

Kram❤️

Här, på Inpuls, sitter jag ofta och ”mediterar” innan mitt träningspass börjar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.