Modegurun Siv och besök på Granudden

I morse var det kallt som tusan när jag cyklade till jobbet. Jag var oxå trött som tusan. Men, cykelturen gjorde att jag piggnade till och jag var full av energi på jobbet. Det är så otroligt härligt. 🙂

Idag var vädret inte alls lika bra som tidigare dagar. Det blåste kallt och det var inte alls skönt att sitta ute.  Men det gör inte så mycket. Det går faktiskt inte att ha strålande sommardagar alla dagar. Tyvärr…

Men idag tänkte jag berätta för er att att jag har en modeguru på mitt jobb. Det kanske inte alla känner till. Vi brukar kalla henne våran egna lilla Posh Spice. Och vi menar bara det på ett vänligt sätt… (Posh Spice är den i Spice Girls som spelades av Victoria Beckham och hon är väldigt modeintresserad).

Hur som helst så är Regionväxelns Posh Spice, våran Siv. Hon är den som alltid är bäst klädd, kan ha på sig vad som helst och det ser snyggt ut. (Inte många som kan ha en ”Tomas Di Leva”-aktig kafkan och se perfekt ut). Hon är den som har koll på trender och vad som är modernt. Hon är den som vet om det är ok att ha knallrosa och mintgrönt på sig i kombination.

Så, idag så gick jag och pratade med henne då jag behövde ett råd i hur jag ska veta vilken storlek som är perfekt för Mikael. Jag sa till henne att han har jeans i 33/34, men Siv funderade om det ändå inte var lite för stort med 33 för honom.

Så då lärde hon mig ett knep, som låter HELT galet, men jag tror på henne. Hon sa att jag ska ta ett par byxor som Mikael har, knäppa igen dem och hålla linningen runt Mikaels hals. Om byxorna blir kant mot kant så är de lagom. Om det överlappar när man håller runt halsen, då är de för stora.

Alltså inse hur knäppt detta låter, men hon säger att det är så och jag tror på henne fullt ut, så det är nog helt sant. Nu är det bara det, hur ska jag få Mikael att inse att jag faktiskt inte är galen om jag drar runt ett par byxor runt halsen på honom helt plötsligt. Men jag ska prova. Sanna mina ord…!

Just nu sitter jag i bilen och skriver faktiskt. Vi är på Granudden och Mikael ska göra nått, vad det nu var, och jag behövde köra bilen då han ska köra traktor. Nåja, det fungerar ju det med. Internetdelning på telefon, det är fina grejor det… 😉

Men jag hoppas ni alla har en fin kväll! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.