Midsommarveckan

Nu börjar den så kallade midsommarveckan. Midsommarafton på fredag. Det blir kul att fira midsommar, för det är ju som att sätta igång sommaren på riktigt. Vädret brukar ju vara som det är, men som jag brukar säga ”allt blir vad man gör det till”. Fast nog är det ju helt sant, att om vädret är bra blir det ju roligare.

Den här veckan kommer vara väldigt intensiv för mig. Idag har jag varit förbi mammas hus och fixat med lite saker. Sedan hem för att byta fordon och istället ta cykeln och fara till affären för att handla.

Hem för att sätta igång med att grava lax. Tänkte göra det själv det här året. Sen blev det att städa, skura och tvätta eftersom man varit borta hela helgen.

Imorgon tänkte jag hinna fara och träna, på onsdag förbereda allt inför helgen för på torsdag förmiddag åker vi ut till havs igen. Stressigt, men väl värt det när man är på plats där ute. 😉

Förresten, min dotter har börjat blogga. Hon har verkligen precis börjat och inte kommit så långt än, men kika gärna in hennes sida. Ni hittar den länkad här från min sida (här är också adressen http://sofiajernste.blogg.se)

Nä, nu måste jag fixa matlådorna men ni får ta och ha en trevlig kväll så hörs vi!

KRAM <3

Min blomma som blommar hela tiden nuBlomma_01

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.