Midsommar 2018

Man kan sammanfatta midsommarafton 2018 som den med det sämsta vädret EVER. I alla fall som jag kommer ihåg. Helt sjukt ju… Som det regnade, och som det blåste. Det var helt galet. Även om vi låg bra med båten så måste man säga att det ven runt om den rejält emellanåt. 

Vi har varit på Junkön. Vi hade vänner och bekanta som lockade med Hindersön, Likskär och även Klubbviken, men vi stannade på Junkön. Jag tror det var det bästa för mig oxå, för som jag har sovit. Alltså, så jag sover länge när jag är ledig, men nu har jag somnat vid 21-tiden och sovit till ca 10. Plus att jag har sovit någon timme på dagen oxå. Huvudvärk som spökat och ja, jag var inte på topp helt enkelt. Så trots att det hade varit kul att umgåtts med andra, så var nog detta det bästa för mig.

Så vad har vi gjort då? Jo, vi har vilat, läst, umgåtts, lyssnat på radio, bastat, ätit massa gott, promenerat och helt enkelt tagit igen oss. Det har varit jättebra och passat mig perfekt.

Nu jobbar vi fem dagar till innan vi tar semester. Tänkt att sommarsemestern redan är här. Jag tycker det har gått fort…!

Men, jag bjuder på lite bilder här från helgen. De flesta är från torsdagen och något från lördagen. Bara ett från midsommarafton. Var liksom inte så mycket att fota. 😉 Hoppas ni oxå haft det bra med det ni nu har gjort.

Ha de!

Älskar att fånga måsarna på bild. 

En som sitter och väntar på något gott från fiskarna.

Junköfiskarna

Vedföråd och bro mot fiskebodarna.

En till pippi.

Mikael pratar med grannar.

Ett äldre par som firade både midsommar och födelsedag. 🙂

Donna var på plats på Junkön.

Bastun och bryggan där ingen ville ligga i den vinden som skulle komma. 

Eleonor och Donna.

Mikael på midsommarafton. Mössa och element var ett måste om man skulle sitta under kapellet. 😉

Passade på att fota Birkabåten när den körde förbi på lördag eftermiddag. 

På väg ut från Luleå skärgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.