Middag på fel restaurang

Idag skulle jag och några av mina vänner gå ut och äta. Två stycken fick tyvärr avboka, men vi var ändå fyra stycken som skulle träffas. Jag och Marlene tog bussen till stan och gick åt varsitt håll för att göra lite ärenden. Vi bestämde att träffas på Goodwill där vi skulle äta. Den som skulle komma först skulle ta bord.

Jag gick mina ärenden och när jag var på väg mot restaurangen så ringde Mallan. Hon var på Goodwill och hade precis fått veta att det var fullt där! Det hade jag aldrig trott! Jag sa till Lena att vi nog inte behöver inte boka bord, men tji fick vi.

Mallan mötte upp mig och jag ringde Ingela och bestämde att vi skulle mötas på Storgatan. Jag ringde Lena ett flertal gånger men Fröken Okontaktbar svarade inte. Så vi fick fick möta upp henne när hon kom från jobbet. Vi bestämde att gå på Friends istället, men på vägen dit ångrade vi oss och hamnade på kära gamla Waldorf.

Det var så himla trevligt. Vi åt massa god mat och vi pratade igenom barn, barnbarn, katter, jobb och annat skvaller. Vi planerade kommande aktiviteter och bara umgicks. Riktigt trevligt och energisamlande var det. 🙂

Nu har jag hamnat framför soffan, eldar och njuter av att det är torsdag kväll och snart fredag. 🙂

Jag får passa på att önska er alla en riktigt trevlig helg!

Sköt om er!

Lite bilder från ikväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.