Matte, dålig middag, livet

Haft en mycket bättre dag idag. Vet ni vad som hände igår? När jag satt där i tystnaden så fick jag ett meddelande av en kompis vars dotter som går i högstadiet som hade matteproblem. Hon och hennes man kunde inte komma på hur man skulle ställa upp talet.

Jag blev alldeles ivrig och ville så klart hjälpa till. Jag förstod hur man skulle ställa upp det, men inte sen räkna ut det. Jag skickade ett meddelande till min son, som utan problem förklarade för mig så jag förstod. Jag meddelade min kompis och allt blev frid och fröjd. Så himla roligt det var att räkna matte igen. Det skulle jag lätt kunna göra, bara för att det är roligt. (Det skulle nog inte min mattelärare som jag hade i 9:an tro på, men så är det).

Jag läste in matten i vuxen ålder och det är en av de roligaste sakerna jag gjort. Pluggmässigt. Ja, förutom när jag pluggade nätverksteknik. Det var nog faktiskt det roligaste… 😉

Efter jobbet var jag på stan och köpte julklappar och sedan till min träning. Idag Zumba. Så himla roligt, fast jag hänger inte riktigt med. Men det är kul ändå.

Jag for hem och åt världens sämsta middag. Även om jag tränar så lyckas jag inte helt med maten. Och verkligen inte idag. Jag tänker inte berätta vad jag åt (det var inte mycket men verkligen ingen mat), men jag kan lova att jag gör det inte igen. Punkt.

Sedan måste jag säga att livet är jäkligt orättvist ibland. Det är så många ute i världen som lever sina liv glatt och bekymmersfritt, medan andra får kämpa var dag. Vissa människor får inte ett break utan måste slåss ständigt. Inte kanske med knytnävarna, men slåss inombords, mot beroenden och mot livet. Jag önskar att jag kunde hjälpa, men ibland kan man inte göra mer än bara finnas till… <3

Nu ska jag ut och hämta ved. Sköt om er vänner!

KRAM <3

Heart Leaf

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.