Lunch- och eftermiddagsdate

Idag har jag ju jobbat som vanligt. Det märks att jobbet har börjat komma igång nu, mer och mer att göra. Fler samtal som ringer och många mer mail. För att inte tala om alla möten som bokas. Men jag älskar det. Mycket roligt!

På lunchen gick jag till lekparken på sjukhuset och mötte upp Sofia och Valter. Valter sprang lycklig omkring och lekte med alla saker där. Vi avslutade sen med att gå till kiosken och köpa en glass. Valter är så himla artig och hälsar på alla som satt och väntade, när han passerade. De äldre människorna blev så glada när den lilla 3-åringen som gick förbi hälsade glatt. 🙂

Efter jobbet körde jag mc till Storheden där jag mötte upp Sofia och Valter igen. Vi gick på HM och Coop och lite affärer innan jag körde hem och fixade mat tillsammans med Mikael. 

Vi har bara tagit det lugnt i kväll. Fina Diana var förbi och hälsade på en sväng, och hade lite gåvor till Valter. Han blev så lycklig. 🙂 Nu ser vi Idol och ikväll blir det en tidigt kväll för mig. Jag är helt slut… 😉

Hoppas att ni har det bra!

KRAM <3

Lite bilder på mitt älskade barnbarn

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.