Lugn helg

I fredags var Mikael ledig (han är ju alltid ledig varannan fredag). Eftersom han vaknade upp till en klarblå himmel och lite vind så drog han iväg med flickvännen. Det vill säga Eleonor, vår båt. 😉

Så själv fick jag ta turbåten. Det var sista gången den går för säsongen, så det var lika bra att passa på. 🙂 Jag brukar unna mig ett glas vin under den timmeslånga resan, men den här gången blev det inget. Det var så mycket folk på båten, så jag hann aldrig handla i baren. Men, man kan ju överleva utan vin faktiskt… 😛

Mikael tog emot på Junkön och vi gjorde lite tacos till middag. När det blev mörkt gick vi ut och satte oss med Urban och Helena framför en brasa och njöt av den fina kvällen. 

På lördagen njöt jag av en lugn och stilla förmiddag medan Mikael hängde med de andra båtägarna, precis som vanligt då. 😉 Vi bastade på eftermiddagen och vi lyssnade på härlig musik i skenet av tända ljus medan middagen intogs. 

Söndagen blev ungefär samma. Lugn och stilla. 

Jag kan alltså inte säga att det har varit en händelserik helg. Men dock en mycket lugn sådan. Det är jag väldigt tacksam över. Ibland är det så skönt att bara vara för sig själv och ta det lugnt. 

Jag hoppas att alla andra haft en sådan helg som ni önskat. 🙂

Fint väder när jag väntade på turbåten.

Mycket folk på båten denna gång. (Var många fler än de som ses här). 

Båtar på väg ut i skärgården.

Mysigt med eld. 🙂 (Fast jag HATAR att man stinker efteråt)

Flera båtar i hamn.

Inte så fint dukat direkt, men vi hade mysigt ändå. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.