Lördagsträning, lördagslugn, lördagsmys

Idag har Mikael jobbat. När han jobbar extra så här på helgerna så jobbar han 6-18 vilket innebär att jag får hela dagarna för mig själv.

Den här lördagen bestämde jag mig för att åka och träna, trots att det skulle innebära att jag skulle missa mina värdefulla sovmorgnar som jag ser till att få på helgerna. Men jag ansåg att det var värt det.

Så 8.45 steg jag upp, gjorde mig klar och tog bussen till stan. Kl. 10 började 45 minuter av rena rama tortyren. Eller ja, början gick ju bra, men sen…. Den här instruktören var helt ”galen”! Passet var extremt jobbigt och jag vet inte om jag svettats så mycket någon gång tidigare. Jag hörde även de mer vältränade personerna sedan sa att det var ett otroligt jobbigt pass.

När jag sedan kunde gå igen, och insåg att jag faktiskt överlevt, så tog jag bussen hem och bestämde mig för att ta det lugnt. Jag var faktiskt slut flera timmar efteråt. Inte på ett dåligt sätt, utan jag kände ju att det var för att jag tagit ut med helt galet mycket. Men jag bestämde att ta det lugnt och bara smådona här hemma idag, vilket jag har gjort . 🙂 Ansåg att det var ok eftersom jag faktiskt tränat ordentligt.

Mikael kom hem efter 18 och då hade jag maten klar och framdukad. Tacos idag och det blev en mysig middag. Nu har vi hamnat i soffan och lär bli här till sovdags. Blir en tidig kväll eftersom Mikael jobbar imorgon oxå. Vi ska inte se ” Så mycket bättre” ikväll för jag tycker det är en dålig säsong, men däremot blir det Hobbit! En favvo… 😀

Imorgon ska jag berätta om min fredagskväll med a capellagruppen som vi lyssnade på. Helt fantastisk konsert. 😀 Men det blir imorgon! 

Ha en bra kväll alla!

KRAM <3

Älskar filtren på Snapchatjag-snapchat-gula-fjarilar-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.