Kulturnatten i Luleå

I helgen har vi varit hemma. Eller inte hemma HEMMA, utan hemma i hemmahamn med båten. Vädret skulle inte bli det bästa och vi bestämde att bo i båten utan att åka iväg. 

Men det var verkligen ett lyckoskott måste jag säga. För det jag inte hade koll på var att det skulle vara kulturnatt i Luleå. Ja, det börjar ju redan klockan 12, så det håller ju på hela dagen.

Vi gick upp på stan vid 11.30 och strosade på affärer innan vi gick till Kulturens Hus och tittade på en goss-sopran som sjöng tillsammans med Lennart Johansson. Efter det gick vi till Clarion och kikade på Ann-Christin (ACE är hennes artistnamn) och lyssnade när hon sjöng. Vi har dansat Linedance tillsammans och det var riktigt kul att höra henne. Jätteduktig är hon!

Vi lyssnade en stund på bandet efter dem och sedan drog vi till Friends där vi mötte upp våra vänner Tobbe o Anna-Lena och åt lunch/middag med dem. Vi satt där tills det var dags för Bo Selinders på Kulturens Hus. Det var verkligen ett härligt band att lyssna på. Annorlunda, men så bra!

Sen blev det en sväng till Bistro Norrland för dryckespaus och när Symfoni öppnade gick vi dit. Där var det olika ungdomar som sjöng och jag var VERKLIGEN imponerad. Vilka talanger det finns. Helt otroligt. Jag var till och med tvungen att gå fram till en tjej och säga att hon var galet bra, efter hon hade sjungit.

Vi avslutade kvällen med att dricka kaffe på Anna-Lenas jobb innan vi skiljdes åt och jag och Mikael gick ner till båten. 

Det blev en helt fantastiskt oväntat bra lördag. Så otroligt roligt att gå runt och lyssna på massor med artister och talanger. Det var aktiviteter på massor av ställen. Man hann inte ens lyssna på allt man hade velat. Så jag hoppas det är dåligt väder nästa kulturnatt oxå, så vi inte åker ut med båten. 😉

Hoppas alla ni oxå hade en underbar helg!

KRAM <3

Tog väldigt lite bilder, men detta är i alla fall fina ACE

Bo Selinders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.