Korv, glasögonproblem, naglar

Idag är en stor dag. En dag som många av mina närmsta in trodde kunde ske. Inte heller jag hade någonsin trott att detta skulle kunna hända. Man ska väl aldrig tala om en kvinnas ålder, men av någon konstig händelse har jag hunnit bli 44 år… Jag veeeeeeeet, man kan inte tro att det sant, men ack så är det. Det som faktiskt är ännu mer konstigt är att jag under alla dessa år aldrig har lyckats steka korv.

Alltså jag lovar, jag har inte en enda gång lyckats steka helt vanlig falukorv. Varenda gång har den blivit bränd. Ni tror mig säkert inte, men jag lovar. Det är rena rama sanningen. Mina ungar tycker till och med att det är den godaste korven, men vad tusan… Inte så konstigt. De är ju uppvuxna med enbart bränd sådan…

Hur som helst. Idag, torsdagen den 17 november 2016 har denna kvinna lyckats steka korv UTAN ATT BRÄNNA DEN! Alltså, det är helt otroligt och knappt så jag tror det är sant. Var till och med tvungen att fota så jag hade bevis (ni ser bilden nedan)… Ja herregud, var ska detta sluta… 🙂

Jag har oxå ikväll sprungit omkring och letat mina glasögon. Jag gör så här ofta. Jag ska läsa på mobilen och lägger upp glasögonen på huvudet. Inser att jag inte har några på mig (runt ögonen alltså) och börjar leta dem. Hittar då ett par andra glasögon och tar på mig dem. Sedan går jag omkring med två par och upptäcker det inte förrän jag ska sätta upp det andra paret på huvudet. Ja, vilka problem man kan ha.

Föresten så var jag oxå och fixade naglarna idag. Det var jättetrevligt som vanligt. Trevligt alltså för att jag fick träffa världens finaste Moa. Men även roligt för att jag fick nya naglar. Marmor den här gången. Och lite grått. Och lite rosa. Inte alls juligt, men jättefint tycker jag. 

Nä, nu ska jag fortsätta se Familjen Annorlunda (vilket gör att det bara kryper i hela mig när jag ser alla himla ungar) och sedan göra mig redo för favvoprogrammet Wahlgrens värld. 🙂

Ha det gott alla!

KRAM <3

Stekt, inte bränd, korvstekt-korv-1

Vanlig syn hemmajag-dubbla-glasogon-1

Nya naglarmarmor-gra-rosa-1

Märkta på:,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.