Kall men vacker dag

Idag var det verkligen kallt och bistert ute. I morse visade temeraturmätaren -10 grader och det är ju kanske inte kul att se. Men -10 är bättre än -30 så man får vara nöjd med det lilla.

Det var dock en väldigt vacker dag idag. Jag gick en promenad på lunchen och tyckte att det var så fint ute. Hög luft och solen sken. Härliga höst, jag älskar dig.

Idag har jag planerat en resa. Jag ska åka ner till Härnösand och fira allhelgonahelgen där. Mikael ska ändå jobba och dessutom fyller min lilla älskade favoritdotter 25 år. Så det måste jag ju fira förstås.

Dessutom får jag ju träffa mitt gullegull till barnbarn, Valter. Det blir riktigt kul att träffa honom igen. Vi pratar och ses ofta, men det är ju via internet och det är ju inte riktigt samma sak. Så jag ser verkligen fram emot detta.

Just nu sitter jag med en ansiktmask på mig, en lervariant, och Lillen tycker alltid att det ser konstigt ut. Så nu sitter han här nedanför och tittar på mig. Eller så tigger han godis, jag vet inte riktigt. Men lermasken ska av nu i alla fall.

Imorgon taggar jag för Jill Johnsons konsert. Det blir mycket trevligt! 🙂

Ha det bra nu raringar!

KRAM <3

Jag längtar efter min lilla vänjag-och-v-282x500

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.