Jobba, båtfix och promenad

Idag är det måndag och det innebär att det är dags att jobba igen. Roligt. 🙂 🙂 Just nu håller jag delvis på att läsa in mig på alla ledningsrutiner. Så otroligt inspirerande och man vill ju bara jobba med rutiner och liknande. Men mitt jobb består ju av så många andra delar oxå. 

När jag jobbat på kontoret på förmiddagen så for jag till Regionhuset och var där hela eftermiddagen. Jag och två andra revisorer planerade en kommande revision. Mycket roligt och spännande. 

När jag slutat jobbet gick jag till Clas Ohlson och köpte ett headset till Mikael innan jag sen gick ner till hamnen. Höll inte på hitta Mikael, men han stod vid septitömningen och höll på rengöra septitanken. Sen for vi och tankade lite så det inte skulle vara helt tomt i tanken, och så for vi tillbaka till vår båtplats. 

Vädret var HELT fantastiskt. Helt klarblå himmel och inte ens en vindpust. Man ville ju bara dra ut i skärgården en dag som denna.

Men det gjorde vi inte, för jag hade en date med en vän idag. Jag och Lena var och promenerade på Mattisberget. Kändes riktigt skönt faktiskt. Jag var lite tveksam först, men det var härligt att vara ute i detta väder. 🙂

Nä, nu ska jag hämta lite te. Ha det bra nu! 😀

Revisorsplanering

Vackert väder i hamnen

Mikael vid septibryggan

Vid tankbryggan i hamnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.