Jobb, träning, matplanering

Hej snyggingar! Allt väl? Här är det fint och jag har krupit ihop i soffan med min dator i famn och myser. Jag myser efter att ha haft en jättebra dag. Jobbet gick bra, trevliga möten och produktivt i övrigt. Mina kollegor var verkligen på G och vi fick massor av saker utredda och fixade. Härligt!

Sedan åkte jag till stan och bytte en kavaj som jag köpte i Piteå. Var för stor, så jag fick lämna tillbaka den. Men istället bytte jag till en del basic tröjor och linnen. Det är ju aldrig fel. 🙂

Jag gick sen till Inpuls och för att träna. Denna gång Aerobic och Step. Alltså SÅÅÅÅ kul…!!! Det är ju något som jag tränade mycket för länge sedan, och jag minns nu varför. Jag bara helt enkelt älskar det. Aerobic får mig ju dessutom att minnas min tid som aktiv linedance-dansare och instruktör. Underbart. Det gör mig så lycklig. 🙂

Men jag var helt färdig efteråt och fick dessutom rusa för att hinna med bussen. Så därför kan jag med ärlighet säga att det beslutet jag tog i söndags om att laga maten klar för hela veckan, det var helt rätt. Så galet skönt att få komma hem, vrålhungrig, och bara kunna värma upp god mat. Hade jag inte haft det, så hade det blivit 14 mackor till middag (=mindre bra).

Planering mina vänner, det är det som gör livet lätt att leva!

Ha det bra nu!

KRAM <3

Efter all matlagning i söndags så gjorde jag även laxplankor för första gången. Jättekul. Synd bara att jag glömde räkorna… 😉 laxplanka-1

2 thoughts on “Jobb, träning, matplanering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.