Jobb och em-vecka

Idag har jag varit på jobbet. Ovanligt va? 😉 Det gick ju bra som vanligt, även om det var en del att göra. Jag svarade i växeln lite grann oxå, och det slår mig hur kul det är med vissa samtal.

En kvinna hade fått papper om att läkaren inte tyckte att hon skulle köra bil och kvinnan frågade om det inte bara räckte att hon gav bort bilen. Körkortet kunde hon väl ha kvar? Gulligt. 

En kille ringde och sa ”Hej det är David”. Och då menar jag så där glatt som man säger när man ringer en vän, så jag hann till och med börja fundera vilken David det var jag kände som ringde. (Det var dock bara en artighetsfras från honom och ingen jag kände).

Jag fick oxå ett samtal kopplat till mig på min anknytning där det var ett samtal från Radio Norrbotten, och det var ju intressant samtal. Men nej, jag ska inte vara i radion och ingen annan från vår verksamhet heller. Det här handlade om något annat.

Så, det var ju en intressant dag på jobbet. 🙂

När jag kom hem blev det mest pysslande i köket med mat och matlådefix och annat. Samtidigt som Vikings rullar på på paddan. Jag kämpar på med min serie men det tar ju tid. Jag fattar inte hur folk hinner se serier så snabbt. Det tar tid för mig, för efter jobbet och efter alla andra sysslor man har, så är det inte mycket tid kvar av dagen.

Men, nu är det en em-vecka. Det vill säga att Mikael jobbar eftermiddag, så jag är själv på kvällarna. Då brukar jag hinna se lite mer än i vanliga fall. Sen så älskar jag em-veckorna för jag får ju pyssla på och dona för mig själv. Särbo på veckorna hade fungerat fint för mig. 😉 Men det går ju bra så här oxå.

Nå, nu ska jag fortsätta här, men ha en fin kväll!

Bild på tuplaner jag hade förra året. Visst är tulpaner vackra blommor!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.