Invigning, handling, tacos och tv-kväll

Härliga underbara fredag. Äntligen är du här…! Egentligen är det inte fredagen jag vill ha, utan lördagen. Men fredag är en bra början. 🙂

Idag har jag och mina kollegor varit på invigning av ombyggnadsprojekt nya lokaler. Jättetrevligt och jag älskar när de berömmer telefonisterna över hur trevliga och kunniga de är. Jag blir stolt som få när jag hör det, även om jag vet att telefonisterna är proffs ut i fingerspetsarna. Det var riktigt trevligt att prata med de fina människorna i projektet.

Efter jobbet for sedan jag och Mikael och handlade. Otroligt jobbig handling eftersom ingen av oss hade gjort handlingslista. Jag fullkomligt hatar att handla utan handlingslista, men ändå fick jag göra det. Så det innebär att vi lär behöva handla fler gånger den här veckan.

Till middag blev det tacos. Alltid en nödlösning till fredagsmiddagar och väldigt gott. Love it…! Lillen satt och ville smaka, men det blev inget den här gången. Han älskar ju tomater, så det var väl det han suktade efter. 😉

Nu har vi hamnat i soffan och här lär vi stanna resten av kvällen. Jag har precis fått en helt fantastiskt besked av en underbar liten människa (inget spännande för någon annan än mig, men ändå)… Så min kväll blev precis lite extra bra. Berättar om det vid ett senare tillfälle.

Ha det fint alla rara!

KRAM <3

Goda snittar från invigningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.