Intervjuer, resa, längtan

Tjenare! Läget på er alla gobitar där ute? Här är det toppen. Det är oftast det, även om jag i morse inte kände mig i riktigt toppform. Det blev dock bättre mot slutet av dagen. 

Sista timmen på mitt jobb hände det massor med saker. Jag fick först ett mail från Tele24 där de ville intervjua mig inför en grej som ska vara på deras hemsida. Sen fick jag ett mail från en inom Region Norrbotten som ville intervjua mig inför ett projekt som hon hon. Så idag kände man sig poppis. Nu är väl nästa steg att BBC eller något liknande ringer och vill ha ett snack… 😉

Det som oxå hände var att en bekant berättade hon tydligen skulle till Gran Canaria, trots att det mer eller mindre var bestämt att hon inte skulle göra det. Hon var väldigt uppspelt och jag förstår henne, vilken lycka. Jag vill SÅÅÅÅÅÅ gärna åka jag med… Men inte i år…

När jag sen satt på bussen till stan så trodde jag att jag hade hamnat i Thailand. Busschauffören hade varmt så in i bomben i bussen. Jag fick faktiskt ta av mig både jacka och kofta och satt i t-shirt. Men det gör ingenting, det var ju skönt att leka att man var på varmare breddgrader ett tag. 😉

Ja, men nu ska jag sluta svamla för er. Jag har haft en bra dag och hoppas att ni oxå har haft det. 

Sköt om er!

KRAM <3

Alltså, jag ser GALET mycket fram emot att få köra min fina Jasmin igen. Kan det inte bli vår och snöfria (och sandfria) gator snart?

 

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.