Internrevisor och Valter

Den här veckan så går jag utbildning för att bli internrevisor. Jag har jobbat med kvalité i ca 10 år nu och tycker att det är en av de roligare delarna av mitt jobb. Jag gillar att ha ordning och reda och att arbetsgruppen jobbar på samma sätt och åt samma håll. Jag har fantastiska kollegor som gör jobbet enkelt oxå. 😉

Jag har fått frågan om att bli internrevisor flera gånger och hela tiden tackat nej. Nu har jag frågat personer som blivit revisorer och även de som hoppat av uppdraget, vad de har för tankar om detta. Och efter all fundering så nu har jag beslutat mig för att hoppa på tåget och denna vecka lär jag mig detta. Jag ÄLSKAR att läsa om de krav som finns, om ISO-standarder, olika rutiner och liknande. Dona med dokumenthantering och avvikelser och allt annat.

Ja, jag ska inte tjata om det, men den här veckan går jag utbildningen och det är SÅ kul. 😀

Ikväll när jag kom hem efter en massa ärenden så ringde Valter och pratade. Han fikade vindruvor till kvällis och så sa han det vackraste en mormor kan höra:

– Mormor, du får komma och hälsa på mig. Och då köper jag vindruvor till dig.

Så himla gulligt!! Klart jag ska fara dit, men det blir närmare hans födelsedag. Älskade lilla barnbarn. Jag är så lycklig över att han finns där. Så himla mysigt att vara mormor. Det är klart att det är trist när det är så långt till honom, men jag kan inte haka upp mig på det. Man kan inte gräva ner sig på saker som inte går att ändra, utan bara göra det bästa av situationen. Tack och lov för FaceTime säger jag bara… 😉

Nåja, nu ska jag i alla fall dricka min kopp te och uppdatera mig på de sociala medierna som jag inte hunnit på hela dagen.

Ha en fin kväll!

Mormors hjärta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.