Inte vilja, ändå göra

Ibland vill man inte göra vissa saker. Vissa saker MÅSTE man göra, exempelvis på jobbet, och då är det bara att göra det. Punkt.

Men det finns oxå vissa saker som man inte vill göra och som man inte heller måste göra. Att gå ut och promenera kan vara en sådan sak. Man måste ju faktiskt inte göra det, men det är bra för en. Kroppen och själen mår bra när man rör på sig.

Jag bokade ju om min promenad med Lena, så den skulle bli idag istället för igår. Och jag hade verkligen INGEN lust att gå. Så jag skickade ett sms till Lena på dagen och frågade hur det skulle bli på kvällen. Jag fick inget svar, så när jag skulle gå hem skickade jag en bild på ett paraply med regndroppar. Det hade börjat regna ute.

Då svarade Lena att det nog inte skulle regna på kvällen så hon ville gå om jag ville. Jag sa att jag går om hon vill Hon frågade om vi skulle gå imorgon. Jag tittade på väderrapporten och såg att det skulle regna imorgon…

Då satt jag plötsligt med två val. Säga åt Lena att vi skulle gå imorgon, vilket förmodligen ändå skulle regna bort, eller säga åt Lena att vi skulle gå idag. Jag valde att gå idag.

När jag sen mötte upp Lena på Mattisberget så visade det sig att hon inte heller hade velat gå. Hon hade försökt få mig att ställa in, hon ville inte vara den som gjorde det. Och jag tänkte samma sak fast tvärtom.

Men, det viktiga var att ingen i slutändan ställde in och promenaden blev av. Vi kände oss så otroligt duktiga när vi var klara och kunde klappa oss på axeln och ge oss beröm.

Ibland är det ju så att man inte vill göra saker, men när man väl gjort det så är man så otroligt nöjd.

Jag tackar därför Lena för den trevliga promenaden! <3

Idag hade jag bilen till Mattis och då kör man genom Kyrkbyn. Det slår mig ofta hur otroligt vackert det är där. Man bor för nära för att uppskatta det tror jag…

Kyrkstugorna är så mysiga! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.