Inget att berätta

Idag önskar jag att jag hade något roligt för er att berätta. Eller något intressant. Kanske något spännande, eller någon nyhet. Jag hade velat skriva något som fick er att krypa in i skärmen av nyfikenhet, eller något som fick er att tappa telefonen av skratt (om ni läser i en sådan).

Men tyvärr. Idag har det inte hänt något av ovanstående. Så, egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska ta och skriva åt er. Men jag får väl skriva om min dag i korta drag.

Den började med att jag cyklade till jobbet. Efter halva vägen så stannade jag och drog på mig fingervantar. Det var lite kallt om händerna och jag fryser lätt om dem så jag behöver vantar. (Visst verkar min dag vara mycket spännande hittills….?)

Min dag fortsatte med att jag åt frukost på jobbet och såg på YouTube. (På min privata telefon givetvis. För man kan ju inte använda Region Norrbottens egendom till att kolla på en gravid enbarnsmamma som matar sina getter).

När frukosten var klar och jag hade mailat mitt ständiga morgonmail till Plingan, så påbörjade jag jobbet. Det innebar bland annat att göra felanmälningar, stänga avvikelser, fixa scheman och se till att alla telefonister visste vilket nummer till var till STOPPA BYGGET. 

Jag fikade, åt lunch och fikade. Jag diskuterade kortproblem med Cissi och kajakpaddling med Jim. Jag och Siv kämpade med att få Anneli att förstå att hon behövde en dyna. Och jag skrattade åt Anneli när Mallan låste henne ute. 😉

Nä, men nu ska jag sluta svamla på här, men alltså. Min dag har inte bestått så mycket mer än av jobb. 

Dock så cyklade jag faktiskt hela vägen från jobbet, till Storheden och sen hem igen. Det kändes mycket bra. Speciellt eftersom jag fick cykla hem i en himla rackarns motvind. Motvind det gillar jag inte.

Sen har jag pratat med mina små hjärtan i Härnösand oxå. De är så söta och det är speciellt kul att hålla lite koll på gossen. Som mormor är man till och med stolt över att han numer är så stor och klarar av att smörja in hans torra kinder alldeles själv. Tänk, det är inget man blir stolt över om Mikael gör samma sak… 

Nåja, nu ska jag nog kanske måla naglarna. Eventuellt. Om jag ids. Vi får se.

Hejsi svejsi.

Jag och lill-busen <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.